Teatrene i Københavns Teater laver ny rabatordning fra sæson 2010-11

Teatrene i Københavns Teater laver ny rabatordning fra sæson 2010-11


11.06.2009

pressemeddelelse

Teatrene i Københavns Teater har i dag besluttet at skabe deres egen rabatordning, der gør det muligt for publikum at købe billige billetter til de fem teatre. Det vil sige til Betty Nansen Teatret, folketeatret.dk, Nørrebro Teater, Republique og Østre Gasværk Teater.

I den nye rabatordning kan kunderne blandt andet opnå en stigende rabat ved køb af mere end tre billetter. Samtidig bliver også særlige rabatter målrettet til unge. Desuden får kunderne en række nye muligheder, så som selv at vælge sæder i teatret og printe alle billetter på nettet.

Dermed har teatrene også besluttet ikke at fortsætte i den nuværende teaterabonnementsordning fra og med sæson 10-11.

Teaterdirektørerne for teatrene i Københavns teater udtaler:

”Når vi har valgt at lave vores egen rabatordning, skyldes det, at det giver os de bedste muligheder for at nå et stort og mangfoldigt publikum med et stærkt og varieret udbud af forestillinger. Billetsamarbejdet vil ydermere styrke os i en tid, hvor der er rift om publikums opmærksomhed, og hvor den offentlige støtte til publikumsrabatter er faldende.”

Når den nye rabatordning træder i kraft i foråret 2010, sker det i det nye billetsystem ENTA, som Københavns Teater har valgt og stiller til rådighed for teatrene.

Direktør for Købehavns Teater Steen Pade udtaler:

”Det var en del af den politiske vision for Københavns Teater, at de omfattede teatre i højere grad skulle fremstå som en samlet enhed. Samtidig er det en hovedhjørnesten i Københavns Teaters strategi at få endnu flere i teatret og tiltrække nye publikumsgrupper, især blandt de unge. Jeg synes derfor, at det er en meget stærk beslutning, at teatrene i Københavns Teater nu skaber en fælles rabatordning, som jeg tror, vil styrke dem og deres arbejde med at nå nye publikumsgrupper.”

Yderligere oplysninger

Betty Nansen Teatret , direktør Henrik Hartmann, tlf.: 20 43 72 10

Folketeatret.dk, direktør Waage Sandø, tlf.: 38 34 55 55

Nørrebro Teater, direktør Kitte Wagner, tlf.: 20 12 35 48

Republique, direktør Rasmus Adrian, tlf.: 30 85 09 91

Østre Gasværk Teater, direktør Jon Stephensen, tlf.: 20 96 03 94


Københavns Teater, direktør Steen Pade, tlf.: 20 15 60 75