Nyt billetsystem til Københavns Teater

Nyt billetsystem til Københavns Teater


25.02.2009

pressemeddelelse

Københavns Teater har i dag valgt et nyt billetsystem til teatrene under Københavns Teater. Valget er faldet på billetsystemet Enta, som det engelske firma Galathea står bag. Det nye system vil være i drift fra og med sæson 10-11.

Opgaven med at stille et nyt billetsystem til rådighed for Københavns Teater har været i EU-udbud. Tre leverandører valgte at byde, og Galatheas bud har efter en nøje bedømmelse vist sig at være det økonomisk mest fordelagtige system, set i forhold til en samlet vurdering af kvalitet, pris, organisation og tidsplan.

Valget af systemet er truffet i et tæt samarbejde mellem Københavns Teater og teatrene under Københavns Teater. Det vil sige Betty Nansen Teatret, folketeatret.dk, Nørrebro Teater, Teater Camp X og Østre Gasværk Teater.

I den kommende sæson 09-10 skal teatergængerne, præcis som de plejer, købe deres løssalgsbilletter hos teatrene eller BILLETnet og deres abonnementsbilletter hos Ta’ i Teatret/ Billetlugen, men fra og med sæson 10-11 vil kunderne kunne købe alle deres billetter samme sted.

Københavns Teaters direktør Steen Pade udtaler:

”Vi glæder os i Københavns Teater over, at vi med det nye billetsystem kommer til at kunne tilbyde vores kunder en bedre billetservice, end vi kan i dag. Det bliver nemmere, hurtigere og mere gennemskueligt at købe både løssalgs- og abonnementsbilletter. ”

Enta-billetsystemet bruges i dag af en lang række kulturinstitutioner rundt om i verden og er også det system, Det Kongelige Teater valgte i december 2008.

Yderligere oplysninger:

Kommunikationskonsulent i Københavns Teater, Marianne Strøm Hansen, tlf.: 21 45 24 40